Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azok a gyógyszerek hormonosak...

Azok a gyógyszerek hormonosak amit akkor kell szedni hogy ne jöjjön meg?

Figyelt kérdés

Május 23-án lesz az esküvőm.Pont akkor fog megjönni.Szeretnék ilyen gyógyszert hogy késleltessem.

De utána meg babát szeretnénk.Milyen megoldás lehet még?

2009. ápr. 24. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

A megoldás,elmész a nőgyógyászodhoz,és Majd ő segít.

Senki tanácsára ne szedj be semmit,amit nem személyesen neked ír fel az orvos.

2009. ápr. 24. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló kellene hozzá! De ha utána babát szeretnétek, akkor teljesen feleslegesen kezdenéd el szedni! Csak bekavarna az az egy hónap a hormonháztartásodba! Citromlét szokták mondani, hogy lehet késleltetni, de ez csak amolyan babona!
2009. ápr. 24. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Huh, kérdező! Először is gratulálok előre is az esküvődhöz!

Másrészt, tényleg van ilyen tabletta? Nekem pontosan érettségikor fog megjönni és nem bírnám ki! Én jövő héten szeretnék menni nőgyógyászhoz, h csináljon valamit mert KELL! De tényleg van ilyen tabletta vagy valami?

bocsi az offért

2009. ápr. 24. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Tuti hormontartalmúak. Én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz és beszélnék a lehetőségekről. Az én szakmámban (katonaság) gyakran használnak a nők ilyen tablettákat arra, hogy ne akkor jöjjön meg, amikor egyébként megjönne. Itt hiába is ad bárki tanácsot, ha fel akarod íratni, úgyis csak orvos fogja ezt megtenni. Szóval így is, úgy is el kell menned hozzá. Nem fog megártani a látogatás, mert ha gyereket akarsz, legalább megvizsgál.
2009. ápr. 24. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
ami kimondottan a mentsturácot befolyásolja, az mind hormontartalmú. Nálunk (SK-bol írok) van ilyen gyogyszer, orvos írja fel - egyfajta hormont tartalmaz és a valoszínu dátum elott 3 nappal kell kezdeni szedni, és addig, amíg késleltetni akarod, majd miután abbahagyod, pár napra rá megjon. Csak késlelteti, fog.gátlo hatása nincs. Egyszer nekem is szukségem volt rá (nagyon -nagyon rosszul szoktam lenni, és pont államvizsgára jott volna ki), de megviselt - ideges voltam tole és rengeteget fájt a fejem. A ciklust egyébként nem nagyon zavarta meg, a kovetkezo honapban rendesen volt újra. nem tudom, MO-n van-e ilyen (gondolom, igen) és hogy milyen néven. Mindenképpen receptkoteles, beszélj az orvosoddal:)
2009. ápr. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!