Az evés lehet a menstruáció előjele?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 13:36
1/7 anonim válasza:
Mármint a fokozódó étvágy? Vagy hogy érted? Mert az lehet, persze, de elég érdekesen fogalmaztál...
2/7 anonim válasza:
evés? nem.
Én mindennap eszem, többször is. De csak 28 naponta menstruálok.
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem fokozódó étvágy
2011. szept. 18. 13:45
5/7 anonim válasza:
Ezt egyértelműen nem lehet a menstruáció előjelének tekinteni. Mástól is lehet fokozódó étvágy.
6/7 anonim válasza:
pl. terhesség...
vagy frontváltozás, lelki gondok, örömök, bánatok, szerelem, szakítás, túl sok tanulás, lelkiismeret-furdalás, túl sok munka, rossz osztályzatok, rossz kapcsolat a feljebbvalókkal...
ezeket csak úgy írtam, hogy megerősítsem az előttem szólót :D
7/7 anonim válasza:
Én vékony létemre nagy zabálós vagyok, sokat eszek, de pont mensi napokon vagyok étvágytalan, a csokitól meg egyenesen kiráz a hideg azokon a napokon inkább a sok vizet teát kivánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!