Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek a menstruáció miatt!...

Félek a menstruáció miatt! Még csak 12 éves vagyok de már jön a fehérfolyás görcsöl a hasam meg stb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél betétet vagy tampont.
2011. jún. 2. 20:19
 2/5 anonim válasza:
100%

Nem kell félni hidd el!Én 11 vagyok és nekem is 2 hónapja jött meg a piros folyás!!Elösször én is izgultam de rájöttem ,hogy nincs mit izgulni rajta mert ez a világ legtermészetesebb dolga.Emiatt nem kell félni ha egjön legalább lehet gyereked.De akiknek meg nem jön azok meg a miatt félnek ,hogy nem lehet saját gyereük.Örülj neki ha végre megjön.(Remélem segítettem

11/lány

2011. jún. 2. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Hallgass a második válaszolóra! Végre egy okos, értelmes lány, aki tudja, hogy a menstruáció teljesen természetes dolog. Kedves második Válaszoló! Nagyon sok lány példát vehetne Rólad, amiért így gondolkozol! :)
2011. jún. 3. 06:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Nyugi, nincs semmi bajod, biztos, hogy meg fogj jönni. :) Hogy pontosan mikor, azt nem lehet megmondani. Nekem anno a fehérfolyásom 9 évesen már elkezdődött és 11 évesen mensiztem először.

Ha görcsöl pocid, lehet, hogy pár nap múlva meg is jön. :)

Tarts a táskádban mindig betétet vagy tampont elővigyázatossági okokból, és jól teszed, ha tisztasági betétet is minden nap használsz.

26/L

2011. jún. 3. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!! :) Tudom hogy miről szól a menstruáció de félek :$
2011. jún. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!