Sex utáni kiütés! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
A párom mindig panaszkodik sex után, hogy apró piros kiütések vannak a nemiszervén. Miől lehet ez? Nekem viszont semmi bajom se kiütés, se viszketés, se semmi. Ő azt mondja biztos védekezik a szervezetem ellene.2009. ápr. 23. 12:59
1/5 anonim válasza:
:)ezt nem ide kellet volna írnod hanem a szexbe...sztem menjetek el kivizsgálásra mindketten, leet nem kikezelt gomba vagy ilyesmi amit visszadtok mindig egymásnak
2/5 anonim válasza:
Azért írok, mert nálunk is előfordult ilyen, Pevaryl 1% nevezetű krémet vettem a patikában, azzal kente, és elmúlt neki. Ez elméletileg valamilyen fertőzés. Valami ilyesmi volt a neve. De lehet érdemes lenne orvosnak megmutatni. (Esetleg Canesten krém)
3/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy, 20 hetes kismama vagyok!
2009. ápr. 23. 13:05
4/5 anonim válasza:
Gondolom, akkor nálad az orvos nem talált ilyesmi gondot, de a párodnak akkor is meg kell mutatnia egy orvosnak, nehogy neked, vagy a babának is valami baja legyen tőle.
5/5 anonim válasza:
Allergia.Van olyan, mit mond, hogy védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!