A barátnőm alapozót használ az arcára de állandóan, mihent felkel akkor már keni is kifele magát. És a börre ez hogy hat? Mrt vannak az arcán ilyen kis pöttyök de nem tom hogy pattanás-e vagy kiütés.
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 15:16
1/3 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy akármilyen jó is az alapozó, akkor is árt. Én nagyon ritkán használok. Nyáron, tavasszal egyáltalán nem. Hagyom, hogy szellőzzön a bőröm. télen nagy hidegbe használok. 28 éves vagyok, de még most is elhiszik, hogy 23-24 vagyok. a sok 18-20 éves meg úgy tud kinézni, mint egy 30 éves. szóval szerintem nem egészséges dolog. Ha nagyon csúnya bőre, akkor is csak akkor kellene használnia, ha olyan helyre megy.
2/3 kixeva válasza:
ez bőrtipustól függ.Mindehol azt hallani,hogy ártalmas a bőrnek,mert nem engedi lélegezni,így eltömődnek a pórusok.De manapság a jó minőségű alapozók már nem ilyenek,így vékony rétegben felkenve még védik is a bőrt,főleg télen.A lényeg,hogy mindig mossa le és ne a legolcsóbabt használja.meg perzse fontos hogy hidratálja a bőrét.ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!