Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent a csikló sorvadása?

Mit jelent a csikló sorvadása?

Figyelt kérdés
:S Komolyan kérdezem és nem viccnek szánom!
2009. ápr. 22. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Orvos mondta vagy olvastad valahol?
2009. ápr. 23. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valahol neten találtam de már bezártam és nem találom újra:D

A kraurózis heveny gyulladással, a szeméremtest vérbőségével és vizenyőjével kezdődő betegség, melyet krónikus sorvadás követ. A sorvadás során a kisajkak és a csikló szinte eltűnik, a hüvelybemenet beszűkül, a közösülés fájdalmas. A hegesen zsugorodó szövet gyakorta bereped, fájdalmas, erősen viszket. A kevésbé elszarusodó hámon fokozott elszarusodásra utaló fehérfoltok (leukoplákia) jelennek meg. Ha a leukoplákiát csipesszel leemeljük, pontszerű bevérzések láthatók az alapján. Ez már a kezdődő rák jele lehet.

Szóval nem hangzik túl bíztatóan:S

2009. ápr. 23. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam nőgyógyásznál és kaptam rá krémet.....mondták h rákosodni maximum öreg korban kezd el! :S Nem túl bíztató,de a az még messze van!
2009. ápr. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!