Előszőr megyek nőgyógyászhoz, mit várjak el?
Szia! Nem kell félni Tőle! Én is átéltem ezt amit most Te,de nyugi semmi komoly..Először bizonyára majd kérdezgetni fog, hogy miért jöttél el hozzá, mikor volt először menstruációd stb.Semmi egetverő..nem kell megijedni.
Ezután fog megvizsgálni,de ez sem borzasztó.Közbe ugyanúgy beszélgetni fog veled, hogy oldja a feszültséget.
És gondolj bele..Ö egy orvos, akinek ez a foglalkozása, és nap mint nap lát ilyet..nem fog Téged górcső alá venni.Neki csak egy vagy a sok közül.És ő is csak egy orvos akár a fogorvos, vagy bárki..csak érzékenyebb a szitu..De ő is csak jót akar! Évente egyszer kibírható..Nyilván senkinek sem ez a kedvenc időtöltése, de muszáj !
ne félj!
Én nemrég voltam először. 16 éves vagyok, tinédzser ambulanciára mentem, hogy fogamzásgátlót írassak fel. A doktornő úgy nézett rám, mint egy ribancra. Megvizsgált, és elküldött azzal, hogy maradjak az óvszernél, azzal nincs baj, de minek kellett elkezdeni szexelni. ha meg nagyon akarok tablettát akkor vigyem magammal anyámat laborra, és odabiggyesztette a lapomra, hogy 'szülői engedéllyel'.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!