Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Palástfű tea vagy cickafarkfüv...

Palástfű tea vagy cickafarkfüvet kell inni a menstruáció beállításához?

Figyelt kérdés
Elég hosszú a ciklusom, és általában rendszertelen (34-40 napos), sok a pattanásom és a nem kívánt szőrszálak. A rákszűrésem negatív. A doki azt mondta, hogy szedjek fogamzásgátlót, de azt nem szeretnék és kérdeztem, hogy van-e valami természetes megoldás erre. Akkor javasolta, hogy igyak palástfű teát, ha nem használ, akkor menjek vissza és ír ki gyógyszert. De neten olvasgatva ezt a kettőt javasolják. Most melyik lenne az alkalmasabb? Amit az orvos mondott? Valóban használhat? És filtereset vagy a zacskósat vegyem meg? Cseppekről is olvastam, hogy van. Teljesen tanácstalan vagyok. :D
2011. szept. 9. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az is szép... Megértem, nekem annyi a mázlim, h 3 havonta kell kontrollra járnom, szóval pont ki van centizve nekem:D
2011. szept. 9. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia. Látom régi a kérdés. Gondolom PCO-d van. Nekem is az van. Én a mensi első napjától 14 napig cickafark teát iszok aztán palástfüvet. Ez gyönyörűen beállította a mensimet 28 napra. Valamint nekem a pco miatt erős férfias kopaszodás jelent meg a fejem tetején és ott is elkezdett visszanőni a hajam. Ultrahang alapján nincs már egy darab cisztám sem :)))
2015. jún. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!