Palástfű tea vagy cickafarkfüvet kell inni a menstruáció beállításához?
én menstruációs görcsre használom a cickafark teát,
szerintem mindkettő megfelel. A filteresnél nem kell külön leszűrnöd, ennyi előnye van.
Azt nem írtad, hogy voltál-e endokrin kivizsgáláson, vagy csak nőgyógyászati volt?
Érdemes lenne elmenni ha még nem voltál.
Ciklus beállítására lehet jobb lenne a Mastodynon cseppek. Ha teát akarsz inni mindenképp, akkor szerintem próbálkozz azzal, amit a doki mondott, ha nem használ még mindig próbálkozhatsz a cickafarkfűvel.
Persze, hogy van SZTK, de elég hosszú idő ált. a várakozási idő.
Igazából alapvetően vérvizsgálatra épül, esetleg ultrahang vagy beutal máshova az orvos, de nekem rossz a pajzsmirigyem aztán egyszer se néztek ultrahanggal...
Szerintem ha teákat is iszol mindenképp nézesd meg magad, legfőképp mert ezek csak a nemi hormonokra hatnak, és gondolom ha jelentősebb a probléma ez sem fog segíteni. És ezek nem csak a nemi hormonok zavaránál fordulhatnak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!