Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez valami betegség vagy...

Ez valami betegség vagy normális ilyen korban, ha rendszertelenül van meg?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, nemsoká 16. 12 évesen jött meg először.Ugy kb fél éve megjön minden hónapban 2-3 nap késéssel.Az előtt pedig vagy kimaradt vagy sokat késett..Ebben a hónapban viszont megjött napra pontosan de azt vettem észre, hogy kevesebbet tart.Eddig 1 hetesek voltak, most viszont 3-4 naposak..ez jelenthet valami rosszat?

A terhesség kizárva:)

2009. ápr. 20. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A rendszertelen mensi elég gyakori

hogy kevesebb az talán utalhat enyhe vashiányra is, de magadtól ne kezdj el vasat szedni

ha nagyon pontosat akarsz menj nőgyógyászhoz és fogamzásgátlót ír fel

de sztem a pár napos késések és a kicsit kevesebb még semmi kórósra nem utal

2009. ápr. 20. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet félre érthetően irtam, de nem a késések 3-4 naposak hanem a mensim, és ebben a hónapban nem késett:)
2009. ápr. 20. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ez egyénenként változó,de egy vérvétel lehet nem árt hogy megtudd nincs e vashiányod
2009. ápr. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!