SÜRGŐS! Ez normális, vagy nemi betegség? (Többi oda lent)
Figyelt kérdés
Múlt hónapba (Októberbe) szeretkeztem a barátommal. Nem védekeztünk,sajnos megtörtént amire nem számítottunk . De pár nap múlva az után megjött a havim rendesen ahogy szokott. Ebbe a hónapba,azon a napon amikorra vártam a havim egy pár csepp barna darabos folyásom volt,és tegnap is barna folyásom volt. Ma még nem ! Szerintetek terhes vagyok? Vagy valami bajom van? Vagy csak simán késik?2010. nov. 10. 16:50
2/4 anonim válasza:
3db óvszer 600ft, egy gyereket eltartani sokba kerül. Hülye vagy. Ja, és terhes is.
4/4 anonim válasza:
Ha a vérzésed előtt pár nappal voltatok együtt, elég kevés az esélye, hogy teherbe estél (bár azért nem kizárt). Viszont ha parázol, az hatással lehet a ciklusodra is.
Egyetértek az első válaszolóval, az a legtutibb, ha veszel egy tesztet. Ha negítív és megnyugszol, a vérzésed is meg fog jönni szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!