Ez a mensi lesz? SÜRGŐS
nem feltétlenül.
de a leggyakrabbiak farkasétvágy,hasgörcs,ingerültség,mellfeszülés.
ezt olvastam 1 válasznál. én mostanában kaj után 10 perrcel éhesdvok és reggel görcsöl a hasam. azlesz? 12/L
Ezt nem lehet tudni pontosan.
Én is mindig éhes vagyok, 1 óra nem telik el úgy, hogy ne ennék valami édességet :)
A mellfeszülés lehet amiatt is, hogy nő, bár nekem mielőtt megjön mindig feszülni szokott :S
A hasgörcs is utalhat rá, de az is sok mindentől lehet. Nekem aznap szokott görcsölni, miután megjön :S
Amúgy 16 éves korodig ráér megjönnie :)
szerintem nem az lesz, legalábbis a közeljövőben nem.:) 12 éves vagy, 16 éves korodig ráérsz. ha van folyásod (átlátszó, fehéres-sárgás ragacsos hüvelyváladék), akkor elképzelhetőbb, főleg ha régebbóta (1 év v több) van már. barnás pöttyök vagy pecsételés után szokott ált. megjönni biztosra, de akkor is lehet még hátra 1-6 hónapod! nekem úgy 2-3 volt! :)
a farkasétvágy az nem feltétlenül...:)
mindig legyen nálad betét, vagy kipróbálhatod a tisztasági betétet, ha van már folyásod! reggeli hasgörcs kül lehet stressztől, vagy a farkasétvágyad alapján valami gyomorbaj lehet, de szerintem sokat stresszelsz, és az a baja. gondolkodj el a problémán! :)
és ne aggódj, ráérsz még!
ha több infóra lenne szükséged: menstruacio.blog.neon.hu
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!