Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja? Tudok valamit...

Mi okozhatja? Tudok valamit tenni az orvoson kívül?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. 23.án kellett volna megjönnie,de nem jött meg.És késik már 8 napja. Május harmadikán volt meg először.mitől maradhatott el?? Valószínű,hogy van valami fertőzésem is,mert viszketek,és 23.a körül sárgásabb és több folyásom volt mint általában.23.án meg azon a héten eléggé stresszes időszakom volt.. Beteg is voltam,nem tudom köze lehet e valamihez is. Fájt a fejem,hányingerem volt,szédültem,feszült a hasam,égett a gyomorszájam,hőemelkedésem volt 5 napon keresztül. Nem élek nemi életet!! Előre is köszi a válaszokat!
2011. aug. 31. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Ennyire buta nem lehetsz! Ha ezt elmondod az orvosnak, hogy barkochbázni akarsz vele, ki fog röhögni, és jogosan!
2011. aug. 31. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:
44%
Miért akarod megvárni, míg komolyabb bajod lesz? Nem Te vagy az egyetlen gyermeklány, akinek nőgyógyászhoz kell menni. Már egészen kicsi lányokat is vihetnek oda, ha arra van szükség! Ne legyél ennyire buta!
2011. aug. 31. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!