Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja? Tudok valamit...

Mi okozhatja? Tudok valamit tenni az orvoson kívül?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. 23.án kellett volna megjönnie,de nem jött meg.És késik már 8 napja. Május harmadikán volt meg először.mitől maradhatott el?? Valószínű,hogy van valami fertőzésem is,mert viszketek,és 23.a körül sárgásabb és több folyásom volt mint általában.23.án meg azon a héten eléggé stresszes időszakom volt.. Beteg is voltam,nem tudom köze lehet e valamihez is. Fájt a fejem,hányingerem volt,szédültem,feszült a hasam,égett a gyomorszájam,hőemelkedésem volt 5 napon keresztül. Nem élek nemi életet!! Előre is köszi a válaszokat!
2011. aug. 31. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. A menstruáció előfordul, hogy csak kb. 2 év alatt lesz rendszeres, ezért emiatt most ne aggódj.

2. A viszketés és a folyás viszont már orvosi. Elmész gyerek nőgyógyászhoz és megnézi. Mondhatnám, hogy vegyál canesten-t meg ilyeneket, de nem mondom, mert lehet többet ártana, mint használna.

2011. aug. 31. 12:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Elég szégyenlős vagyok,és emiatt szeretném elkerülni az orvost :/ És köszi a választ!
2011. aug. 31. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha nem "mondanád", akkor ne is írd le azt a szót, hogy canesten. Most ezerrel rohan a patikába, és kenegeti magát, ráadásul tök feleslegesen, mert mert nincs rá garancia, hogy gombája van, a canesten meg csak arra jó. Vagy még arra sem. A sárga folyás bakteriális fertőzésre utal inkább.

Kérdező, irány a doki, mert nagy baj lehet egy kezeletlen fertőzésből.

2011. aug. 31. 12:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de egymagam is feltaláltam már a canestent.. És nem fogok patikába rohanni sem. Ez a viszketés amugy kb. 1 éve hogy fenn áll..És köszi a választ.
2011. aug. 31. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Már rég orvoshoz kellett volna menned, ha 1 éve érzed a viszketést. Ne aggódj, az orvos rengeteg puncit lát naponta, semmit nem jelent neki a Tiéd sem!!!
2011. aug. 31. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Magadtól nem fogod tudni kezelni, muszáj orvoshoz menned, mert ha hanyagolod, sokkal komolyabb baj lehet!!! Előző voltam.
2011. aug. 31. 12:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha legalább nő lenne az orvos.Nem lehet annyival elintézni,hogy vértvesz,meg vizeletmintát,meg mondjuk kenetet is szoktak venni azt nemtudom elintézni hogy én csináljam?? Vagy elmondom a tüneteim,ő meg barkóbázik?? vagy mindegy csak ne lásson :S
2011. aug. 31. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Ugye ezt Te sem gondolod komolyan, hogy az orvossal akarsz barkochbázni? Nem a játszópajtásod! Muszáj megvizsgálnia! Miért nem ér meg Neked pár perc kellemetlenség az egészségedért??? Ne legyél ennyire gyerekes!
2011. aug. 31. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Értsd meg, neki a puncid semmit a világon nem jelent. Olyan mint a hentesnek egy darab hús!!!
2011. aug. 31. 12:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Mivel hogy gyerek vagyok... :S De vér.és vizeletmintából kiderülne nem?? És akkor ha valami komolyabb lenne akkor elmennéék..
2011. aug. 31. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!