Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tehetném elviselhetőbbé...

Hogyan tehetném elviselhetőbbé a menstruációs napjaimat?

Figyelt kérdés

Szedtem fájdalomcsillapítót, görcsoldót régebben, de egyik sem használt semmit sem. Így a gyógyszerek számomra kilőve. Viszont a legnagyobb gondom az, hogy éjjel nem tudok aludni. Néha görcsölök, de félek attól is, nehogy átázzak, amikor alszom. Sűrűn járkálok wc-re is ilyenkor. Tegnap (első napom volt) 2 órát sikerült aludnom. Álmos voltam, de bármit próbáltam tenni, nem lett jobb. Így a fekvés helyett csak üldögéltem az ágyban. Nem tudom, mit tehetnék. Esetleg..van-e olyan készítmény (nem gyógyszer), ami görcsoldó hatású? Ti hogyan vészelitek át ezeket a napokat? Nektek mi vált be?

Köszönöm a normális válaszokat!

21/N

2011. aug. 30. 08:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én a Flector porra esküszöm. Csak az ízétől, szagától, gondolatától is hányingerem van. De nekem az ilyenek hogy Nospa, Algoflex M... semmi.. erősebb kell. Ma kipróbáltam a Xilox-ot. Ízre nem rossz és hatásra sem. :) Erősen görcsölőknek tudom ajánlani!
2012. jún. 5. 20:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 6. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!