Van valamilyen szaga a természetes folyásnak?
Figyelt kérdés
Az enyémnek enyhén savas szaga van, ez normális? Amúgy nem büdös vagy ilyesmi...Meg suli után mikor hazajövök akkor is van egy ilyen jellegzetes szaga de az se kellemetlen vagy erős csak van2009. ápr. 18. 15:40
1/4 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet velem is.Nekem is enyhén savas a szaga.Szerintem mikorra hazaérsz, azért érzed a szagot, mert amíg hazaérsz, a folyás ott "áll" a bugyiban, és szerintem ezért érezni egy idő elteltével a szagát.
Ha rosszul mondtam javítsatok ki...
2/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, lányok. Szerintem ez normális. Azt mondják, hogy ami olyan tipikusan "halszag" az a nem normális.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam:) hát szerencsére nem halszagú csak olyan furcsa én annyira utálom:(
2009. ápr. 18. 16:30
4/4 anonim válasza:
Nekem egy idősebb férfi nőgyógyász ismerősöm azt mondta ( egészségügyben dolgozom ), minden nőnek ott lent halszaga van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!