Lányok! Hogy pisiltek szoknyában, szabadban?
Figyelt kérdés
Úgy értem szoktatok állva pisilni, esetleg bugyin át, vagy azt félre húzva?2011. aug. 28. 22:10
11/15 anonim válasza:
lányok, tanítsatok meg engem a barlang rejtelmeire!!
12/15 anonim válasza:
uramistne!! :D át a bugyin?!?! és szerinted utána hugyos bugyival rohangálunk? szét a csiklot?? szerinted csovet is dugunk bele?:D öcsém. nem vagytok semmik.
bugyi le, leguggolunk, és csuroghat a fübe guggolva. állva semmiképp, nem akarjuk, hogy a lábunkon végigcsurogjon a pisi.
13/15 anonim válasza:
én általában a wc-re megyek ha pisilnem kell,akármilyen ruhában is vagyok...lányok nem szoktak bunkó módon az utcán pisilni,mint a férfiak.persze vannak olyanok,akik igen..
14/15 anonim válasza:
szoknyában még jobb is mint nadrágban, mert azt legalább tuti nem pisilem le xD
15/15 IronMan84 válasza:
Pedig nincs is annál szebb látvány mint egy lányt látni nyilvános helyen a szabadban pisilni.
Vannak az interneten nagyon jó pisshunters képek és pisshunters videók az utcán vagy a zöldövezetekben pisilő lányokról. Ezeket nagyon élvezetes nézni, mindig feláll rá. Yummy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!