Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hónapja nem jön meg a...

3 hónapja nem jön meg a menzeszem, elötte is csak 1 hónapra jött meg mit csináljak? Nem akarok nőgyógyászhoz menni.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mindenképpen el kell menned mert ha nem jön meg és nem vagy terhes akkor ott valami gubanc van.
2009. ápr. 18. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
nem lehetek terhes mer még nem voltam fiúval de az nem lehet gond hogy nem eszek normálisan,?
2009. ápr. 18. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
De! Ha sokat fogsz vagy sokat hízol akkor ez lehetséges de akkor is nőgyógyászhoz kellene menned!
2009. ápr. 18. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan megeshet hogy 1-2 mensi különsebben komoly ok nélkül kimarad, de ha 3 hónap után sem jön meg akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulni mert annak már komolyabb oka lehet. Ha túl sovány vagy akkor az is lehet egy ok mert a normális hormonműködéshez szükség van a megfelelő mennyiségű testzsírra. Ne félj a nőgyógyásztól, semmi borzalmas nem fog ott veled történni és a saját jól felfogott érdeked hogy elmenj.
2009. ápr. 18. 13:35
 5/6 A kérdező kommentje:
de ha az a bajom hogy túl vékony vagyok mások szerint mert szerintem nem akkor is mit tud csinálni,??? max felír valami gyógyszert na meg persze én nem akarok az anyámmal menni nem is tudja hogy ez van velem akkor mit csináljak??
2009. ápr. 18. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond el anyukádnak ő biztosan próbál majd segíteni! Benne megbízhatsz! Hány éves vagy?
2009. aug. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!