Hirtelen híztam 7 kg-ot. Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok, 42-3 kilóval. Szinte észre sem vettem, de már 50 kiló vagyok. Ez meglátszik rajtam, mivel vékony testalkattal rendelkezem. Elkezdtem futni, figyelek mit eszem, viszont a súlyfelesleg nemhogy csökkenne, de nő.
Mondhatjátok, hogy ez teljesen jó, de én nem szeretnék "husis" lány lenni. Lehet valami hormonális probléma, esetleg ez teljesen megszokott? Mit tehetnék?
17/L
2011. aug. 27. 20:32
12/13 anonim válasza:
édes f@szom, vedd már észre, hogy egy kib*szott szóval nem állítottam neki biztosan, hogy hormonproblémás, és ezen felül pedig ahogy leírja, mozog, és nem csokit zabál egész nap. szövegértés, hallottál már róla?
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
-nem eszem csokit (csak igen ritkán)
-viszonylag sokat eszem, de ez eddig is így volt
-nem szedek semmi-féle gyógyszert
-terhes szintén nem vagyok
Nem kell veszekedni, mindenkinek a válaszára kíváncsi vagyok (persze legjobb lenne, ha valakivel történt volna már ilyen)
2011. aug. 31. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!