Lányok! Elmesélnétek, hogy hogyan, mikor jött meg az első menstruációtok?
2004.11.22. hétfő, 12éves voltam, egy osztálytársammal mentem az osztálytársunk szülinapjára. És akivel mentem neki is aznap jött meg meg nekem is:D
Iszonyatosan görcsöltünk, sokszor mozogni is rossz volt, sose felejtem el azt a napot, állandoan wc-re jártunk:)
Amikor hazamentem még akkor se volt emg nagyon, csak barnázás, zsepit tettem be, aznap este elolvastam a témáról mindent, majd elmondtam anyunak, aki nem hitte el nekem, majd csak más nap, akkor adott vattát, amiből elegem lett és kiharcoltam a betétet:D
Nekem azóta is kínszemvedés minden egyes mensim..sokszor összeesek, remegek, tnap előtt is annyira remegtem hogy nem tudtam bevenni a gyógyszert. 8órán át szenvedtem vele, már a végén folyt a könnyem..Gondolom neked még nem jött meg azért kérdezed, nagyon remélem h neked nem ilyen lesz mint nekem, mert ez rettenetes.
2005. április 28. 12 éves voltam. Iskolában jött meg, nagyon durva volt, teljesen átázott a nadrágom mindenem olyan volt, futottam haza, de sajnos senki nem volt otthon, sirva hivtam fel anyut, hogy ez a helyzet, most mivan??? Akkor elmondta, mit hogyan csináljak, és sírtam tovább.
Most is sirok ha megjön, hogy sajnos megjött :D:D
Nekem pont a 12 szülinapomon a sulival kirándultunk és akkor láttam, olyan krémes fehér folyást. Nem lepődtem meg,mert eddig is volt folyásom, csak nem ilyen krémes. Nem történt semmi. De napra pontosan, egy hónapra rá egy nagyon világosbarna foltot találtam a bugyimban. Nem igazán tudtam, hogy mi az, ezért ellátogattam a www.gyakorikerdesek.hu oldalra. Itt írták, hogy megjött. Örömtáncot jártam :) De nem voltam benne biztos, hogy ez az. Azt írták, hogy reggelre vér lesz. De reggel kinyitottam a szememet és szárazságot éreztem :( Mondtam: ajjj, mégsem lettem nagylány!! De amikor elmentem a wc-re. A sok vér látványától boldog lettem :) Már nagyon vártam. Ez nemrég volt, éppen most is megvan, ez az ötödik. Eddig még semmi bajom sincs vele ;)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!