Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez a normális fehérfolyás?

Ez a normális fehérfolyás?

Figyelt kérdés
Még nem menstruálok, de van fehérfolyásom kb. 1,5-2 éve. Az a kérdésem, hogy milyen a normális fehérfolyás? Mert sok helyen olvastam, hogy áttetsző, nyúlós. Nekem nem áttetsző és nem nyúlós. Fehér és sűrű állagú. Nem viszket, éget vagy bármi más. Az szaga olyan savanykás. Amúgy elég sok mennyiségű, de nekem mindig is ennyi volt. Szerintetek ez még belefér a normális fehérfolyásba? Mert olvastam már olyat, akinek sárgás is volt néha a folyása, és volt nőgyógyásznál aki azt mondta, hogy nincs senmi baja, csak neki ilyen a fehérfolyása. Szerintetek? Valakinek hasonló a helyzete mint nekem? :S
2011. aug. 24. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig "sok" volt...mostanában kezdett kevesebb lenni, inkább peteérés körül van több.

Szerintem ha nem éget, nem csíp, nem büdös, akkor rendben van:)

2011. aug. 24. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
ha savanykás a szaga akkor menj el gyermeknőgyógyászhoz, de mehetsz rendeshez is......:)
2011. aug. 24. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm, sikerült megnyugtatnia. :) A másodiknak pedig szerintem felesleges elmennem, mert a normális fehérfolyás szaga és íze savanykás, mert savas hatású ez a folyás, ha jól tudom, szóval az nem baj, hogy savanykás a szaga, az a normális. De azért köszönöm. :)
2011. aug. 24. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom én is, hogy az egészséges hüvelyváladék savanykás.
2011. aug. 24. 14:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudom. Köszönöm a segítséget azért. :)
2011. aug. 24. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért ti megkóstoltátok?
2011. aug. 24. 15:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Dehogy! Én ezt olvastam.
2011. aug. 24. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
persze:P
2011. aug. 24. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Légyszíves kímélj meg az idióta kérdéseidtől és válaszaidtól, nem vagyok rá kiváncsi!
2011. aug. 24. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!