Hüvelygombánál tényleg igazak ezek a tények?
Sziasztok!
Elég régóta kínlódom a gombával, nem nagyon használnak a különböző krémek.
Mellette gyógyszert szedek, így antibiotikumot nem merek szedni és állítólag nem is szabad!
Sok problémám van a gyógyszer miatt, pl. álmosság, idegesség. A dokim szerint ettől nem lehet (mondjuk ott van a leírásában a mellékhatások között).
Most olvasgattam a gombáról és ezt találtam:
"A krónikus candidiasist gyakran nehéz azonosítani, mivel számos klinikai tünetet produkál a betegség:
viszkető, égető érzés a vagina környékén és abnormális folyás
gyakori puffadás, hasmenés vagy székrekedés,
légzőszervi allergia, tüsszögés vagy zihálás
vegyszerérzékenység
ekcéma
idegesség, depresszió, memória kihagyások, koncentráló képesség gyengülése
menstruációs panaszok, rendszertelen menstruáció
fáradtság, energiahiány, fejfájás, ingerlékenység
édességek iránti csillapíthatatlan vágy"
Eddig ilyen leírást nem találtam, talán lehet, hogy mégis a másik gyógyszer miatt van?
Légyszi csak normális válaszokat kérek olyanoktól, akiknek talán van tapasztalatuk!
Ha a gyógyszer mellékhatásai írják, akkor én inkább arra fognám.
A fenti candida tünetlista a végére abszurdan szélessé válik, tanulságos összevetni a Wikipédia angol és magyar nyelvű oldalát. Az angol változat szinte kizárólag testi tünetekről számol be, a magyar érdemi külső hivatkozás nélkül felsorol egy szakajtónyi lelki tünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!