Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vélemények a www.menstruacio....

Vélemények a www.menstruacio. Blog. Neon.hu -ról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
na! :)
2011. aug. 26. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Lyányok, lyányok... de naivak vagyunk....! Na uff én szóltam, a döntés joga mindenkinek sajátja!
2011. aug. 26. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért 24 évesen elmondani, hogy nem volt még gomba, fertőzés, akármi, szerintem manapság már nagy szó. És nem naívság, így van.
2011. aug. 26. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Az a naivság, hogy úgy gondolod, hogy másnak sem lesz baja a tampontól, mert neked nincs.

Ez tényleg pont olyan, hogy valaki megbetegszik az influenzában, mert fogékonyabb rá, én pedig életemben nem voltam influenzás, pedig nagyon sokat vagyok közösségben.

Az orvos nagyon sok esetet lát, sokkal többet, mint bárkinek a rokoni-baráti köre. Ennek alapján von le következtetéseket bizonyos dolgokról. Balgaság azt gondolni, hogy a tamponnak nincsen eü kockázata azért, mert még nem hallottam róla. Persze szar az ilyen dolgokba belegondolni. Ennek ellenére az embere legyen már tisztában a tényekkel és aszerint döntsön.

Ha neked nem okozott soha gondot, akkor reméljük ez így is marad és kevésbé van hajlamod fertőzésekre.

2011. aug. 26. 18:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva jó a blog, csak éppenséggel ezt hiányolom belőle, hogy a tinilányokat senki sem világosítja fel kellőképpen. Szerencsétlen tini pedig persze, hogy érzelmek alapján dönt -még megfelelő tudás híján-, meg benne van a trend, a divat stb.
2011. aug. 26. 18:44
 16/21 A kérdező kommentje:
én magam is tinédzser vagyok! :) sztem mondjuk a felnőttek dolga lenne rendesen MINDENT egy helyen leírni, elmondani, de..:/ ? :D
2011. aug. 26. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek veled ebben...! Ha tudnád, hány felnőtt szülővel összevesztem már ezen..:(( Pedig már egy ovis is sokkal többet megért, mint amit feltételeznek róla.

Abszolút jogotok lenne mindent megtudni és kellő tájékoztatást kapni a szexualitásról, testi és lelki folyamatokról stb..

2011. aug. 26. 19:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, de senki nem ad teljes felvilágosítást, oké, hogy aszülő elmondja az alap dolgokat, de az iskolákban feleannyit nem mondtak el, mint ami neked le van írva a blogba, és úgy bántak velünk, mintha fogyatékosok lennék, és virágnyelven magyarázták el..-.- mintha babák előtt kínos témát feszegetnének.. szóval.. kihez forduljunk? csak magunk tudunk összekapargászni innen-onnan, meg kitapasztalni, amihez szerintem nagyobb segítség kéne, szerintem a blogomból is csak a tapasztalat hiánya hiányzik.. pl. menstruációs tölcsért nem is használhatnék.. vagyis sokba kerül, és szűz vagyok.. ://
2011. aug. 27. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert elmegy valaki egy problémával nőgyógyászhoz, az meg rávágja, hogy: aha! Tamponoztál! Szerintem nem a tampon okoz problémát, hanem az, ha valaki mocskos kézzel nyúlkál magába és órákig benn hagyja a tampont.
2011. aug. 29. 15:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Harmadszor is leírom, a hüvely nem steril, hanem már van benn kórokozó mocskos kéz nélkül is. Ezek a kórokozók a tamponban remekül szaporodnak. Könnyebb a ha hűtőszekrényt az eszkimónak eladni, mint a biológiát megértetni egyesekkel...
2011. aug. 29. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!