El szeretném tolni a menstruációm időpontját. Hogyan tudnám? (sürgős)
Figyelt kérdés
Lindynette tablettát szedek,és most csütörtökön jönne meg,tegnap szedtem be az utolsó tablettát.De nyaralni mennénk,ezért el szeretném tolni a mensim,hogy jövő héten hétfőn jöjjön meg.Lehetséges ez?ha igen,hogyan?köszönöm a válaszokat2011. aug. 22. 09:44
1/6 anonim válasza:
Annyiszor megírták már! NEM LEHET SEMMIVEL SEM eltolni sem csökkenteni a menstruációt.Ha meg kell jönnie akkor meg is fog jönni.ennyi.
Vannak nagyon jó tamponok,nagyon jó betétek..
2/6 anonim válasza:
Ha nem hagyod abba a tabletta szedését akkor nem fog megjönni, tehát ma is vedd be.
3/6 anonim válasza:
Szedd tovább a következő levelet, így csak annak befejezése után fog megjönni. Ezt 1 évben 1x meg lehet csinálni, de lehet h közben kicsit pecsételni fogsz.
Én ezt idén júliusban csináltam meg, amikor Tunéziába mentünk párommal. Aztán amikor jött volna augusztusban a következő menzeszem, akkor meg épp Horvátországba mentünk...de hát ugye nem szedhettem be megint, ezért tamponnal teljesen jól átvészeltem, és még fürdeni is tudtam rendesen! Miért akarod késleltetni? Amúgy ha csak pár napot szeretnéd, azt nem lehet. Vagy így, vagy sehogy...
4/6 A kérdező kommentje:
azért szeretném,mert eddig még nem próbálkoztam a tamponnal,mert olyan kevés vérzésem volt.de azt hiszem,inkább megpróbálkozom vele. köszönöm a válaszokat
2011. aug. 22. 10:10
5/6 anonim válasza:
Ha eddig nem használtál, és ha kevés mennyiségű a menzeszed akkor mindenképp mini tampont próbálj, nehogy a normáltól nagyon kiszáradj. Aztán majd meglátod mennyi időközönként kell cserélned (érezni fogod, hogy csúszik ki, persze nem jön ki, csak úgy érzed). Vékony tisztasági betét használatát azért ajánlok mellé, aztán majd tapasztaltabb leszel. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) mindenképp minivel próbálkozom:)
2011. aug. 22. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!