Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Zöldes-fehéres, túróállagú,...

Zöldes-fehéres, túróállagú, nagy mennyiségű kellemetlen szagú folyás?

Figyelt kérdés

már hetek óta tart, de nem mindig jelentkezik. a meszeszem aránylag normális. ha felnyúlok, ki tudom szedni, akkor egykét napig nem jön vissza, de utána mgint. közösülés alkalmával a párom péniszén is megjelennek. óvszert használunk. aktus közben náha alhasi fájdalmam van, és olyan érzés, mintha a párom beleütközne bennem valamibe.

mitől lehet ez?

17/L

2011. aug. 19. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

felvilágosítalak picinyem, hogy a férfiak éppúgy hordozók anélkül, hogy maguk megbetegednének, mint ahogy te itt elnyüszíted, hogy a nők hordozók...

szóval remélem érted, hogy mindkét nem képes csak hordozó és csak beteg lenni

vágod cicus?:)

2011. aug. 19. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:

A fehér, túróállag gombára utal, a kellemetlen szag és zöldes-habos folyás pedig Trichomonasra, de szerintem még jó pár baktériumfajta is színesítheti a képet.

Szóval, vagy kicsit eltúlzod a tüneteidet, vagy pedig egy "szép" kevert fertőzést sikerült összehozni, amit meg ne próbálj otthon kezelgetni!

2011. aug. 19. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:
habos?:D az nincs...de semmit nem túloztam el:) és köszi:)
2011. aug. 19. 20:09
 14/14 A kérdező kommentje:
és miért gondolsz még több bacira?:S megijesztesz:S
2011. aug. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!