Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tesznek a nők tisztasági...

Tesznek a nők tisztasági betétet a bugyijukba?

Figyelt kérdés
Én minden nap teszek, mert állandóan folydogál valami a hüvelyemből, és egyébként átázna a bugyim. Dokinál már voltam, mindent rendben talált, viszont nekem nem tetszik ez így. Van másnak is hasonló problémája?
2009. ápr. 15. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én el sem tudom képzelni,hogy úgy "vagyok",hogy nincs a bugyimban tisztasági!Azt hittem,mindenkinél kell minden nap berakni,én naponta egyszer cserélem(általában).Anyumnál,nővéremnél,tudtommal minden lánynál természetes dolog,hogy mindig van bent.:)
2010. máj. 27. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:

naponta egyszer cseréled?

mármint délután? és estére beteszel másikat?

én is használok

de vannak barátnőim akiknek soha nem volt még folyásuk 20-24 év alatt

én meg évek óta szopok vele ha dugtam előtte ha nem :D

2010. máj. 27. 16:36
 13/15 Manócska'90 ***** válasza:
100%

Én is ezzel szenvedek. Nekem kb 13 éves korom óta van. És folyamatosan. Nekem is totál átázna a bugyim, ha nem használnék tisztaságit. És többször is muszály cserélnem naponta (kb 3szor), mert annyi jön belőlem.

Sajnos volt olyan, hogy úgy "megömlött", hogy azonnal kevés is volt a tisztasági és elkezdett folyni a combomon. Állati kellemetlen volt, mert olyan helyen voltunk ahol nem volt mosdó, miniszoknya volt rajtam és várt rám egy egy órás autóút - persze a legnagyobb nyári melegben.

Ja, és persze nekem sincs semmi bajom, de mivel nemrég megint úgy ömlött, mintha megnyitottak volna egy csapot, megint elmegyek dokihoz vele...bár valszeg úgyis jön az ismerős szöveg... (20/L)

2010. máj. 27. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem akkor szokott megindulni ha stressz helyzetben vagyok vagy ha nagyon kell pisilni.

Nem tudom hogy van összefüggésben a vizelési inger a folyással.

Szex előtt nekem mindenképp el kell mennem tusolni, sosem merném csak úgy levenni a bugyimat egy csávó előtt.

:S

2010. máj. 30. 12:32
 15/15 anonim válasza:
Testvéremnek a nőgyógyásza Klion-D 100 nevű hüvelytablettát írt fel,kifejezetten erre a problémára!De szerintem az orvosnak ezt tudnia kéne,meg akár egy patikában is tudhatják ha jól informáltak.De ezt a gyógyszert testvérem nevében tudom ajánlani hogy irassátok fel a dokival ha egyetért!:)
2010. okt. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!