Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tesznek a nők tisztasági...

Tesznek a nők tisztasági betétet a bugyijukba?

Figyelt kérdés
Én minden nap teszek, mert állandóan folydogál valami a hüvelyemből, és egyébként átázna a bugyim. Dokinál már voltam, mindent rendben talált, viszont nekem nem tetszik ez így. Van másnak is hasonló problémája?
2009. ápr. 15. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem abszolút nincs semmilyen látható folyásom, soha nem is volt. Szeretkezésnél nagyon jól nedvesedek. Tehát szerintem ez egyénfüggő.
2009. ápr. 15. 11:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
én csak mensi elött szoktam ,nekem akkor szokott lenni 1 kis folyásom.
2009. ápr. 15. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van folyásom, és használok. Már el sem tudom képzelni nélküle a fehérneműt, kicsit elkényeztetett...
2009. ápr. 15. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

szerencsére nincs rá szükségem..

el sem tudom képzelni, hogy egy ilyen "pelenkával" a bugyimban szaladgáljak

kattekop

2009. ápr. 15. 12:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
sajna nekem is van, mikor megyek suliba akkor kell a betét...különben szerintem átáznék, de neked mennyi folyik? valahol olvastam ezt lehet kicsit csökkenteni tejsavas irrigálással, én most ezt fogom kipróbálni
2009. ápr. 15. 18:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küszködök... Vízszerű a folyásom, rendszeresen kell tisztasági betétet használnom. Ha nem használnék átázna a bugyim is. Én is voltam dokinál, azt mondta, hogy ez normális. De mégis zavaró..:S
2010. máj. 26. 19:21
 7/15 anonim válasza:
Sziasztok! Nem is gondoltam hogy ezzel a dologgal más is van így. Nekem is azt mondta a doki hogy minden rendbeen. De valamitől csak van! Ha valaki tudja a választ azt én is várom. Nagyon zavaró!
2010. máj. 26. 20:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, és evvel nincs semmi probléma. Ha vmi szokatlan dolgot tapasztal az ember, fáj, vagy van egyéb panasza az embernek, akkor orvos, ha meg ott is megnyugtatnak, akkor sztem ez egy természetes dolog.
2010. máj. 26. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok... TB nélkül ki sem tehetem a lábam az utcára.. :S Bajom nincs anyum elráncigált párszor már orvoshoz, de azt mondta normális.. Bár én kövér is vagyok szóval nekem attól is lehet.. :S
2010. máj. 26. 21:55
 10/15 anonim ***** válasza:

Használtok intim mosakodót vagy irrigátort?

Állítólag attól lehet.

Meg fogamzásgátlótól.

Én 2006óta élek nemi életet és azóta folyamatosan van.

Néha közti vérzés is.

esküszöm már örülök ha menstruálok mert akkor tudok tampont használni

és tiszta marad a fehérneműm...

2010. máj. 27. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!