Mit csináljak? = ( (tesióra)
utolsó válaszolónak: ha szuszpenzor van rajta 3-at 4-et biztosan
amugy menj ki szivj el egy cigit vegyél be egy algoflex m-et, ha nincs egy xanaxot aztán menj vissza és feküdj le a földre
Figyi, nem kötelezhet semmire senki. Ha más megoldás nincs, vigyél neki orvosi igazolást, vagy kérd meg anyukád, hogy beszéljen vele...
Nekünk is ilyen tesi tanárunk van, (gimis vagyok), de én nem foglalkozom vele. Bemegyek tesi órára, hogy ne legyen igazolatlanom, s ha úgy érzem fogom magam, és félrevonulok.
20:52! Igaza van az előtted szólónak. Gondolom egy érzéketlen f*sz vagy, aki nem tudja milyen amikor annyira fáj, hogy nem bírsz felkelni az ágyból! És hidd el az algo flex m sem képes csodákra. A legtöbb nőnek, gondolom azoknak a hozzászólóknak is akik a "sport-görcsoldó" dologról írtak, nem fáj különösebben a havi baj. De vannak nők, én is ilyen vagyok, akiknek nagyon fáj. Van olyan ismerősöm is, akinek dokihoz kellett mennie injekcióért annyira rosszul volt.
Visszatérve..kedves kérdező! :) Én kértem nőgyógyásztól olyan igazolást amit egy évben elég egyszer kérni, és az van rajta, hogy menstruáláskor nem szabad megerőltetnem magam stb. és ez ellen a tanárod sem tehet semmit. Legrosszabb esetben is részleges felmentést kell adnia, ami azt jelenti, hogy tesizel de amint rosszul érzed magad leállhatsz. :)
az algoflex M-hez kapcsolódóan írnám, h én konrétan hánytam tőle!! azóta nem szedem!
egyébként én tesi téren szerencsés vok, mert gyógytesire járok, azt meg lehet passzolni nálunk, és máskor ledolgozni!! (gimiben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!