Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? = ( (tesióra)

Mit csináljak? = ( (tesióra)

Figyelt kérdés
Nyáron jött meg és azon gondolkoztam,hogy nagyon szar tesitanárunk van,nem szokott kemény tesiórát tartani,de nem érdekli semmilyen sérülés,vagy probléma a lányoknál. A fiúknál meg a legkisebb horzsolás is. És amikor a fiúk fociznak a lányok guggolnak meg ilyesmi... Mit csináljak tesiórákon?
2011. aug. 18. 20:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Írj felmentést, mikor megvan, azt kész, nem kötelezhet semmire!
2011. aug. 18. 20:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem fogad el szülői felmentést :(
2011. aug. 18. 20:20
 3/15 BubblePrincess válasza:
Ha nagyon kínosnak és kényelmetlennek érzed magad akkor...elmész a háziorvoshoz és kérsz felmentést ha a tesitanár csak azt fogadja el.Amúgy meg azt mondják, ilyenkor jó a testmozgás akármilyen megeröltetőnek tűnik akkor.:)
2011. aug. 18. 20:21
 4/15 BubblePrincess válasza:
-akkor :D
2011. aug. 18. 20:22
 5/15 A kérdező kommentje:
de ha mozgok akkor csak jobban fog vérezni...
2011. aug. 18. 20:23
 6/15 BubblePrincess válasza:
Kinek, hogy....Én nem tudhatom a te menstruációs intenzitásod...De köszönöm, hogy megosztottad velem :) :) :D
2011. aug. 18. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát nézd, nálunk sincsenek ilyen felmentések.. Középiskolába meg szerintem méginkább nem lesz ilyen, úgyhogy próbáld megszokni. Én mikor tavaly próbálkoztam gimiben azzal, hogy megvan és fáj a hasam, a tanár csak elkezdett nyavalyogni, hogy jajj ééés?... a torna csak enyhíti a görcsöket stb. Ha nem halsz bele a fájdalomba,akkor hidd el kibírható ez. Én nekem eléggé szokott fájni a hasam az elején , de jó párszor kibírtam már a tesiórát még így is..

meg gondolj bele abba, hogyha felnőtt leszel se fog neked senki felmentést adni a munka alól, csak mert neked épp lányos bajod van.

kitartás!:)

2011. aug. 18. 20:34
 8/15 anonim válasza:
annyira sok van meg annyira fáj a hasad, vagy mi? ha nem, akkor meg természetes hogy tesizni kell. sőt, még jót is tesz. de ha nagyon fáj akkor vegyél be gyógyszert, és vegyél olyan betétet ami kellően felszívja, tegyél bele vattát meg hátulra tisztasági betétet.. meg lehet oldani. ha meg most nyáron jött meg gondolom nem annyira vérzik még..
2011. aug. 18. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:

sport görcsoldó hatású, és használhatsz tampont is

a menzesz nem betegség, tanuld meg úgy kezelni, hogy az életed része és kész, vagy életed 1/4-1/5-ét szenvedve szeretnéd tölteni ezután, mert épp megvan?

2011. aug. 18. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de az első nap nekem pl olyan, hogy megmozdulni nem tudok, annyira sz@rul vagyok.

Sport görcsoldó, meg jót tesz?...

Anno, mikor aerobikra jártam, hát már a vége felé voltam a menzesznek, 4-5. nap körül, alig-alig volt, hát az óra végén elöntött a vér, és az amúgy 5 napos ciklusomat megtoldotta még 2 nappal.

Nem vagyunk egyformák, férfi tanár meg nem tudhatja, de aki így reagálja le, hogy "jajj, és?", attól kell megkérdezni "Tökön rúgnám a tanár urat teljes erőből, hány kört tudna lefutni?"...

2011. aug. 18. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!