Mit csináljak? = ( (tesióra)
Hát nézd, nálunk sincsenek ilyen felmentések.. Középiskolába meg szerintem méginkább nem lesz ilyen, úgyhogy próbáld megszokni. Én mikor tavaly próbálkoztam gimiben azzal, hogy megvan és fáj a hasam, a tanár csak elkezdett nyavalyogni, hogy jajj ééés?... a torna csak enyhíti a görcsöket stb. Ha nem halsz bele a fájdalomba,akkor hidd el kibírható ez. Én nekem eléggé szokott fájni a hasam az elején , de jó párszor kibírtam már a tesiórát még így is..
meg gondolj bele abba, hogyha felnőtt leszel se fog neked senki felmentést adni a munka alól, csak mert neked épp lányos bajod van.
kitartás!:)
sport görcsoldó hatású, és használhatsz tampont is
a menzesz nem betegség, tanuld meg úgy kezelni, hogy az életed része és kész, vagy életed 1/4-1/5-ét szenvedve szeretnéd tölteni ezután, mert épp megvan?
Már nem azért, de az első nap nekem pl olyan, hogy megmozdulni nem tudok, annyira sz@rul vagyok.
Sport görcsoldó, meg jót tesz?...
Anno, mikor aerobikra jártam, hát már a vége felé voltam a menzesznek, 4-5. nap körül, alig-alig volt, hát az óra végén elöntött a vér, és az amúgy 5 napos ciklusomat megtoldotta még 2 nappal.
Nem vagyunk egyformák, férfi tanár meg nem tudhatja, de aki így reagálja le, hogy "jajj, és?", attól kell megkérdezni "Tökön rúgnám a tanár urat teljes erőből, hány kört tudna lefutni?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!