Nem tudok együtt élni, azzal, hogy megjött. (? )
Már lassan két éve, hogy megjött, és azokon a napokon ki sem mozdulok, senkit nem akarok látni. Ha egyedűl vagyok, akkor érzem jól magam (pedig "társas lény" vagyok). A hasam sem szokott fájni..csak maga a tudat. Anyum próbál segíteni, de nem megy.. Mit tehetnék?
14/L

Basszus, nők vagyunk, ez hozzá tartozik. Pedig nekem ráadásul állandóan gondjaim is vannak velem mégsem utálom.
Volt, hogy egy hónapig majdnem folyamatosan véreztem. Mostanában tök gyakran jön meg (legutóbb 20. napra), és elég hosszú is, minimum 6-7 nap, de sokszor orvoshoz kell mennem, hogy mulassza el.
Hidd el, tök jó, ha az embernek szpen minden hónapban megjön időre, normális mennyiségű és hosszúságú, és még a hasa sem fáj.
Örülj neki, hogy normálisan működsz és nincs gondod vele..

lassan 12 leszek és még nincs meg a menzim
én cikinek tartottam hogy ezt megkérdezzem anyutol de azt mondták hogy teljesen normális és azután elhittem hogy így van mert hát o is no
nemtudom mi neked a problémád stem beszélgess tobbet erol anyuddal esetleg barátnokkel és probáld elfogadni mert ez van

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!