A menstruációm 4. napján mekkora a fertőzésveszély?
Figyelt kérdés
Uszodába szeretnénk menni,de ma jött meg. Az lenne a kérdésem,hogy ha csütörtökön elmegyünk,kisebb lesz a fertőzésveszély kockázata?
Illetve ha óránként tampont cserélek nem lesz akkora a veszély?
Teljes bizonytalan vagyok most :/
Köszönöm a válaszokat :)
2011. aug. 15. 16:40
1/5 anonim válasza:
Szia! Ez ebből a szempontból mindegy, mert a méhszáj nyitott, ameddig a menstruáció tart. A tampont pedig a madzagon keresztül még elő is segíti a kórokozók feljutását.
Én nem mennék a helyedben csak akkor, amikor már elmúlt. Nem tudom hány napig szokott tartani, de várd ki.
3/5 anonim válasza:
Amíg a menzesz fennáll, ne menj. Jobb félni, mint megijedni.
4/5 anonim válasza:
Jaja, amíg menstruálsz a lakásból se menj ki, sőt lehetőleg egy orvosi izolációs szobában tengesd napjaidat.
5/5 anonim válasza:
A lakásból nyugodtan kimehet, de olyan vízbe, amibe mindenki belefürdik, egy része bele is pisil ne menjen bele úgy, hogy menstruál.
Ha nem menstruálsz, akkor is elkaphatsz bármit a strandon, nemhogy ebben az időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!