Mit tehetek a mellformám ellen?
Figyelt kérdés
A mellem nem szép, kerekded formájú hanem a bimbóudvar nagyon kiáll (vagy hogy mondjam). Ettől olyan hegyes alakja lesz, de nem azért mert nő (habár nő), mert ha nő akkor másféle. Azt hiszem csőmellnek hívják de nem tudom pontosan. Senkinek nem ilyen a családból csak nekem. Kicsit zavar, nem tetszik. Szóval mit tehetek ellene?2011. aug. 12. 23:05
1/11 anonim válasza:
szerintem annyit tudsz tenni hogy tornásztatod, izmosítod, feszesíted őket, vagyis súlyzógyakorlatokat végzel, nézz utána.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! És az edzések mellett lehet mellfeszesítő krémet is használni? Vagy azt inkább ne?
2011. aug. 12. 23:19
3/11 anonim válasza:
Semmit,ez a genetikán múlik.Ha még nő, az alakja is változhat. Légy türelmes. A mellizomgyakorlatok nem ártanak de csodát ne várj tőlük.
4/11 anonim válasza:
nekem is ilyen:S 20 éves vagyok, azt hittem idővel majd normális lesz, hát nemtom.
sztem is genetika, ilyen és kész, tornagyakorlatokkal nem lesz más formájú.
6/11 anonim válasza:
nekem is ilyen, és engem is sokáig zavart, míg meg nem ismertem a párom, akinek ez nagyon tetszik. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Remélem ha nagyobb leszek akkor én is ilyen pasit fogok ki :D Amúgy 12 de anya is aztmondta hogy még bármi megtörténhet. Hát remélem változik :D
2011. aug. 13. 12:56
8/11 anonim válasza:
Még bőven van ideje a mellednek fejlődni.
9/11 A kérdező kommentje:
sziasztok! azóta sokat változott, úgy ahogy megmondtátok :D most lassan 14 vagyok és már sokkal elégedettebb vagyok vele :D nem mintha másnak is mutogatnám, de na :D értitek :D
2013. febr. 19. 20:08
10/11 anonim válasza:
Szia! :) Az 5. és 8. válaszoló vagyok. Látod, feleslegesen aggódtál a melled miatt. :) Minden jót Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!