Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet a menzeszem?

Mitől késhet a menzeszem?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve nem jött meg. Terhes nem lehetek, mert még szűz vagyok. Még sose voltam nőgyógyásznál, mert olyan megalázónak tartom, és félek, h le fog cseszni, h miért nem mentem előbb, meg, hogy furán fog rám nézni, mert 19 évesen még szűz vagyok. :S Amúgy korábban már rendesen beállt a menzeszem és pontos volt.
2011. aug. 11. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért nem fog rád furán nézni, hogy szűz vagy, de azért hogy fél éve nem jött meg és még mindig nem mentél el hozzá,azért igen, és bizony igaza lesz! irány a nődoki!

Nincs abban semmi megalázó,keress női orvost,ha az megnyugtatóbb számodra!

2011. aug. 11. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs a nőgyógyászati vizsgálatban semmi megalázó. Azért meg szerintem tisztelni is fog, hogy szűz vagy, mert ez azt jelenti, hogy nem feküdtél le az első utadba kerülő férfivel. És ezért csak becsülni lehet Téged!
2011. aug. 12. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!