Bogee123 kérdése:
Ez mi lehet? Valamit felszedtem?
Figyelt kérdés
Ma észleltem, hogy mintha egy kicsit bűzős lenne a folyásom. Még nem jött meg, (tehát nem terhesség) bár elképzelhető, hogy felszedtem valamit. Lehet, hogy ez a menstruáció egyik jele? Vagy valami fertőzés?
Mit csináljak?
12/L
2011. aug. 11. 12:25
1/4 anonim válasza:
nyuszika...el kéne menni gyereknőgyógyászatra
de azért jó, ha tudod, hogy az első menzesz előtt is teherbe lehet esni, mivel nem a menzesz, hanem az érett petesejt és a pasi spermája hozza létre a terhességet ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) remélem nincs komolyabb bajom...csak apukámnál nyaralok, vele pedig nagyon ciki lesz elmenni :'(
2011. aug. 11. 12:43
3/4 anonim válasza:
Mindenképpen el kell menned orvoshoz, mert a bűzös folyás fertőzésre utal. Ha halogatod, akkor csak rosszabb lesz!
4/4 anonim válasza:
"Még nem jött meg, (tehát nem terhesség)"
Nyugtass meg kérlek, hogy nem ez az egyetlen oka, amiért kizártad a terhességet. Ugye NEM élsz nemi életet?
Egyébként menj el dokihoz, vmilyen fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!