Kétkeresztes vizelet! Gyógyítás antibiotikum nélkül?
voltam urológián felírt antibiotikumot ,nos nem csíp a vizeletem ,csak a derekam fáj ha hajolok.Nem akarom szedni az antibiotikumot ugyanis rengeteget szedtem mostanában(csoda hogy nem gombásodtam be) !
a doki szerint még a 3 kerezst is semmiség.
iszom a medveszőlő teát ,bő folyadáék és hamrosan szedni fogom a d mannózt csak még most lett megrendelve.
Szerintetek? meg leeht így gyógyulni?
olyan fura ez az egész,csak kicsit volt sötétebb reggel a vizeletem és gondotlam megnézetem magamat és kétkeresztes!!!! ->jöhet az antibiotikum ,..nem bírom!!!
másnál is így van???
emlékszem amikor barátnőim mondták hoyg csíp a vizeletük kicsit teáztak kamillás fürdőbe ültek és elmúlt nekik.
mit csináljak!?
2.válaszoló!
ma volt !egy hét mire megjön az eredmény,JAH és nem az orvosnál csináltam ,ő azt mondta hogy ha már 3. 4. alkalommal jön vissza akkor vmi mást próbálunk ,hát köszi ! előző évben kétszer volt véres a vizeletem akkor 4keresztes volt.most ebben az évben 2. alkalommal van hólyaghurutom.nem értem....
mindegy nem tudom megvárni azt az egy hetet már bevettem egy szemet ,fáj a vesém félek hogy baja lesz:(((
Az a nő vagy ffi aki egyszer ilyen alaposan felfázott hajlamosabb a hólyaghurutra.
Ha már fáj a veséd hiába nem láttak Uh-n semmit valószínűsíthető, ohgy valami felszálló fertőzést is összeszedtél. vált háziorvost ha az nem küld el nefrológiára. WEz nem játék.... lehet olyan acut vesegyulladást is összeszedni, ohgy a végén kezelésekre járhatsz mniden másnap. Az pedig nem leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!