Valaki magyarázza el Nekem, mikor vannak a termékeny napok?
Hát csak tudod az ilyen dolgoknak a szexuális élet megkezdése ELŐTT kellene utánanézni.
Ha nem akarsz gyereket, de nem vagy képben, az sokkal nagyobb baj, mintha szeretnél, és nem vagy képben.
Inkább írd le, hogy hány napos a ciklusod, hanyadik napon történt a dolog és hogyan.
Hát nem "baj", hanem baromi nagy felelőtlenség.
Alapból nem értem, hogy egy nő hogy nem vezeti, hogy mikor van meg a vérzése. Ez annyira alap dolog, hogy nem igaz. Ha orvoshoz mész, mit mondasz? "Hát nem tudom mikor volt doktorúr, talán ekkor....."
Ha tablettát szedtél tényleg nem kellet a termékeny napjaiddal foglalkoznod, mivel a tabletta mellett úgysincsenek termékeny napok.
De ha már szünetelteted, és nem szeretnél gyereket, akkor kötelességed lenne megfelelően védekezni.
Gondolom ez nem történt meg, mert ha gumiztatok volna, akkor nem paráznál.
Meg szerintem alap dolog lenne, hogy egy nő tisztában legyen a nemi működésével. Sőt, a férfiaknak sem ártana.
Hát menzesz utolsó napján nagy vszínűséggel nem. De kizárni akkor sem lehet, mivel az ovuláció időpontját csak megtippelni lehet. Bizony van olyan nő, aki menzesz alatt esett teherbe, pedig akkor "elvileg" nem lehetne. Gyakorlatilag meg előfordul.
A legnagyobb esély 28 napos ciklus esetén a 14. napon van, plusz az előtte lévő pár nap is elég necces, mivel a spermiumok 2-3 napig azért elvannak a nőben.
A petesejt is még egy napig megtermékenyíthető. Szóval a 10-16. napon azért elég veszélyes ez a játék.
Egyébként rendszeres szexuális élet mellett igen csak nagy felelőtlenség elhanyagolni az orvost. Tudom én, hogy kellemetlen, de azét évente azt a 2 percet ki lehetne bírni, amíg a rákszűrést megcsinálják.
Sok nő azt hiszi, hogy vele aztán nem lehet baj, de sajnos a méhnyakrák nagyon gyakori.
Meg azt sem nagyon értem, hogy hogy lehet az, hogy most szünetelteted a tabi (felteszem nemrég hagytad abba), de 3 éve nem voltál orvosnál. Mégis kivel írattad fel?
Tabletta szedése mellett azért ne ártana néha, ha rádnézne az orvos, nem csak a receptet kapnád.
Igen, várjál 14 napot. Ha negatív, és késik a vérzésed, akkor újabb teszt.
Lehetőleg reggeli első vizeletből csináld (akkor nagyobb a hormonkoncentráció, könnyebben kimutatja a teszt).
Ha szerencséd volt, akkor máskor kérlek legyél figyelmesebb!
Mégis csak egy pici ember életéről van szó.
És kérlek jelentkezz be rákszűrésre, mert azt a pár perc kellemetlenséget megéri a tudat, hogy minden rendben.
Hát ha szeretnél babát, én a helyedben nem tenném. Épeszű orvos szülés előtt nem teszi fel.
Óvszerrel mi a probléma?
Esetleg pesszárium spermiciddel?
Vagy megszakítás spermiciddel együtt?
Megkérdezhetem honnan a hitelességed? Mert ki tudja miért,egyrészt jó emberismerő vagyok másrészt megérzés,amire hallgatni kell,de adok a szavadra.
Na most mi van ha az utóbbi lehetőséget választom? Ajánlasz Nekem egy spermicid anyagot/terméket? Ami a megszakítással együtt hatásos lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!