Bocs a kellementlen kérdésért de nektek hány éves korotokba jött meg és miylen fájdalmakkal?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 19:12
1/12 anonim válasza:
12,5 évesen és nem volt fájdalmas.
csak úgy 2 év múlva lett az.
az elején szerintem senkinek sem fáj.
akkor még nem olyan a hormontermelés.
csak ha már a progeszterontermelés is rendesen beindul, akkortól lesz fájdalmas, amíg csak ösztrogén van, nem az.
3/12 anonim válasza:
12 évesen
az első egyáltalán nem fájt:)
4/12 anonim válasza:
15 évesen, és az elsőre nem emlékszem, hogy fájt-e. De utána fájt, szinte mindig kellett fájdalomcsillapító.
5/12 anonim válasza:
13évesen és emlékszem, hogy hirtelen beleállt a görcs a hasamba, és kb. egy percig tarott, mozdulni sem bírtam, aztán utána elmúlt, és mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy megjött.
6/12 anonim válasza:
13 voltam amikor megjött, és asszem az első fájt nekem a legjobban.Amugy most is az első napom nagyon szörnyú, útána már enyhül.
16/L
7/12 anonim válasza:
13 évesen nem fájt.. csak a hátam
8/12 anonim válasza:
12 és fél évesen, nem görcsöltem sem akkor, sem később.De ez teljesen egyénfüggő.26/N
9/12 anonim válasza:
14,5 évesen,és előtte szinte semmi hasfájás,majd első nap gyengén,második nap pedig a poklok poklát éltem túl.:(
10/12 anonim válasza:
13 évesen, és fájt nagyon a hasam, rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!