Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen kellemetlen élményed...

Milyen kellemetlen élményed van a menzesz fájdalmakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én ájultam már el suliban, vitt el mentő, kaptam injekciós görcsoldót, kitéptem maroknyi hajamat a fájdalomtól... :D Kb ennyi. :P

Nektek?

15/L

2010. júl. 6. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2 napig nem bírtam felállni az ágyból és nem engedtem anyunak hogy orvost hívjon csak ettem a görcsoldót meg a fájdalomcsillapítót :,(
2010. júl. 6. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézni, nincs-e szervi bajod, nem szabad belenyugodni. Ha papírod van róla, hogy egészséges vagy, akkor pedig egy pszichológus tud segíteni. Kár lenne így élned még 30-40 évig.
2010. júl. 6. 10:49
 3/12 A kérdező kommentje:

1.: Nekem is volt ilyen, suliból havonta 1-2 napot hiányzok :S

Amúgy nem mindig ilyen durvák a görcseim. Az elmúlt 2 nem is fájt..

2010. júl. 6. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan hogy ügyelet jött ki. Injekciót kaptam.

Suliból is néha hiányzok ilyenkor. Volt mikor alig tudtam hazaérni. A buszon majdnem hánytam. Persze szedtem én is mindenféle fájdalomcsillapítót.

Most már rájöttem hogy tudom elkerülni ezeket. Mielőtt megjönne, sportolok egy kicsit.elég egy nagyobb séta is. Már jó ideje nem voltam rosszul tőle. De ami előtte volt nem kívánom senkinek sem.

2010. júl. 6. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem szokott görcsölni a hasam,csak megjön,és kész,szinte észre se veszem,pedig már több mint 4 éve menstruálok:)

16/L

2010. júl. 6. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön egy kicsi görcs sem. Nálam is úgy van, hogy csak megjön, semmi erre utaló jele nincs előtte. :D

14/L

2010. júl. 6. 11:08
 7/12 anonim ***** válasza:

többször suliban elájultam, vagy csak elszédültem, hazajöttem mert annyira görcsölt, kórházba még szerencsére nem kerültem miatta de nagyon szenvedés olyankor

az első pár évben egyáltalán fájdalom mentes volt mint ahogy a 14 és 16éves lány írja kb 19éves koromtól 2éve most nagyobbak a fájdalmak és nem tudom mi miatt:(

2010. júl. 6. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott fajni, de azert nem olyan durvan, hogy elajujak tole.

15/L

2010. júl. 6. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Ájulni nem ájultam el, mert ültem és nem voltam hajlandó felállni semmi pénzért sem, falfehér voltam, izzadtam mint a ló, falat kapartam fájdalmamban...

Nem jó móka ez...

15/él

2010. júl. 6. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:

illetve

15/l :D

2010. júl. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!