Mi ez? És miért ien sok? 15éves vagyok és már voltam nőgyógyásznál, gyuladásom vol és arra adott kupót! Egy időre elemult de most megint! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ilyen Fehér-sárgásos, és egyszerre nagysok van belőle!2011. aug. 5. 17:03
1/11 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz, mert ezek szerint a kúp csak tüneti kezelésre volt elég,de az okát(pl gyulladás,fertőzés) nem szüntette meg,ezért jött vissza megint.
2/11 anonim válasza:
irány vissza a doki és csináltasson kenettenyésztést!
antibiotikumot nem adott a gyulladásra?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem semmit! Sőt, ez oan nőgyógyász volt,h nem is figylet rán,h fáj e vagy vmi,csak felírta ezt a kupót és kiküldött...ugyh..
2011. aug. 5. 17:13
4/11 anonim válasza:
ha tudsz menj gyereknőgyógyászatra
Budapesti vagy?ha igen tudok ajánlani
ehhez az orvoshoz ne menj vissza mert csak félre kezel
5/11 A kérdező kommentje:
Nem. Békés megyei.:/
2011. aug. 5. 17:47
6/11 anonim válasza:
akkor menj másik dokihoz! gyereknőgyógyásznál voltál?
8/11 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt hasonló, ez valószinűleg soor-gomba amit bárhol elkaphatsz. Szerintem ismételd meg a kezelést. Ha nem múlik el, menj el ide: Interlabor, 14. kerület Hungária krt. 70. Ez egy orvoskémiai labor, itt pontosan megmondják mi a bajod, A nögyógyásznál sztem jobb. Zsuzsi
9/11 A kérdező kommentje:
Kösszi!
2011. aug. 5. 23:01
10/11 anonim válasza:
voltál másik orvosnál?milyen volt?kaptál gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!