Mit csináljak hogy megjöjjön? (nem először)
Nem szeretem sört :D de oké talán egykispohár bor vagy ilyesmi hátha,(bár nem hiszem,mert tegnap is ittam egy kis pezsgőt,mert keresztapuék vettek egy autót,meg ma is apuval egy nagyon kis bort amugy nem szoktam):S lécci irjatok még...
1.lécci tarts meg magadnak az ilyen hozzászólásaidat,mert tudom hogy tudod mirő van szó csak bunkózol..
Ha rendszeresen iszol napi egy bögre cickafark teát, az beállítja a menzeszedet. A cickafarkban úgy olvastam, valami növényi hormon van, ami hasonló az ösztrögénhoz - tehát valahogy fordítva működik, mint a fogamzásgátló. Nekem nagyon bevált.
A másik valamelyest ráható dolog lehet a fahéj, ami a népi gyógyászatban méhösszehúzó - ha picit többet eszel belőle. Tehát lehet, hogy egy kicsit előrébb hozza vagy meggyorsítja a menzeszt. Rakhatsz teába, joghurtba, sütire :)
Oké köszi :)
Kedves "bunkózó" szerinted miért irtam a NŐK EGÉSZSÉGE témába a gázszámláról??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!