Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hagytad abba a fogamzásg...

Miért hagytad abba a fogamzásgátlót? Milyen hatással volt a szervezetedre?

Figyelt kérdés

Ma szedtem be az utolsó bogyót és úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Másfél éve szedem a Yasminelle-t, komoly gondom nincsen, de azért ha belegondolok az apróbb dolgokba, akkor a gyógyszerre gyanakszom, azért mégse természetes. Ezelőtt szedtem másik két gyógyszert, de azok egyáltalán nem váltak be.

Kicsit félek, hogy mi lesz. Menszeszem a gyógyszer előtt nem volt rendszeres és sajnos pattanás is előfordult, akkor ezekkel számoljak újra?

2011. aug. 4. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a puffadás, hüvelyszárazság, és libidócsökkenés miatt hagytam abba.

A pattanásaim visszajöttek, de azért nem olyan durván, a menzeszem szabályos maradt, bár nekem mindig is az volt.

2011. aug. 4. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

én is yasminellt szedtem és másfél évig :D

én is csak azért hagytam abba, mert nem akartam tovább mérgezni magam, úgyhogy amint elfogyott, abbahagytam csak úgy :D

rám semmilyen hatással nem volt, kicsit kijöttek a pattanások, de gyorsan elmúltak és annyi nem lett, mint előtte volt.

a vérzésem erősebb lett, olyan, mint azelőtt, hogy elkezdtem a gyógyszert.

2011. aug. 4. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
második vagyok, és az első hozzászólása juttatta eszembe, hogy nekem is szárazság és a vágy csökkenése volt a problémám. amellett szinte havi szinten gombás tünetek...amióta abbahagytam ezek is elmúltak
2011. aug. 4. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát nekem is ez a problémám! Eddig nem gondoltam a gyógyszerre, de most, hogy már több tünet is összegyűlt, így már elég valószínű.

Meg az elején mindig 2-3. napon jött meg, majd egyre több nap múlva, ma már 5. napon és nagyon kevés. Persze ennek örülnöm kéne, de azért szerintem nem egészséges.

Nekem is elég sok volt régen, viszont a hasam nagyon ritkán fájt szerencsére, attól nem félek. Csak a pattanásokat nem akarom, de remélem, hogy megúszom őket.

Gondolom kell egy kis idő, mire visszaáll minden a régibe.

Pedig eleinte milyen jó volt a gyógyszer... :)

2011. aug. 4. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tüdőembóliát kaptam tőle
2011. aug. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!