Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használ még fiatal lány...

Használ még fiatal lány egészségügyi betétet?

Figyelt kérdés
mert Én 24 éves vagyok, de mindig is betétet használtam... Van még valaki így?
2011. aug. 3. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
2 évig betétet, majd 10 évig csak tampont használtam. Mióta szültem, újra csak betétet, most már nem zavar, és szerintem egészségesebb. Egyik sem ciki.
2011. aug. 3. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

3 évig csak betétet használtam. Elegem lett abból, hogy folyton elcsúszkált a betét, ezért a bugyim is véres lett, időnként úgyéreztem, mintha bepelenkáztam volna magam stb. Ezért kipróbáltam a tampont. Nagyon jó volt, sokkal jobb, mint a betét. Úgyhogy 2,5 éve használok tampont. Tampont akkor, ha megyek valahova, ha itthon vagoyk betétet használok. Azóta már találtam olyan betétet, ami tökéletesen jó, ez az always betét.

16/L

2011. aug. 3. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 éves vagyok,amióta megjött,csak betétet használok,éjjel-nappal.Egyszer elmentünk kirándulni,ott jött meg,kaptam egy minitampont,hogy kipróbáljam.Próbáltam felrakni,hát ordítani tudtam volna,annyira fájt :S

Ez volt 1 éve,azóta még nem szántam rá magam,hogy kipróbáljam újra.

2011. aug. 4. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze -
2014. aug. 25. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Tampontól lehet kapni méhszájsebet?

Hát az nem jó

2014. aug. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!