Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felrakhatom a tampont így is?

Felrakhatom a tampont így is?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy délután megyünk fürödni viszont ma jön meg. Igazából már van egy ki barna folyásom, de nem sok. A kérdés az, hogy így is felrakatom a tampont vagy így majd nem fog kijönni mert nem szívja meg magát annyira. Lécci segítsetek!
2011. aug. 3. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
minit. óránkénti cserével.
2011. aug. 3. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
ilyenkor még száraz a hüvelyed a tamponhoz és könnyen felsérted a nyálkahártyát
2011. aug. 3. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én felszoktam tenni már ilyenkor is. Ha OB-t használsz amin van olyan selymes cucc, akkor nem fog fájni. Én sokat utazok buszon, sajnos messze lakok a sulitól. Nem kockáztatom meg, hogy átázzak a buszon, így ha már van barna folyásom akkor felrakom. Évek óta így csinálom és semmi bajom.
2011. aug. 3. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja! És ugyanúgy könnyen ki fog jönni. Nem fog úgy siklani mintha tele lenne, de könnyen kicsúszik.
2011. aug. 3. 10:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. aug. 3. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Akkor használj tampont ha már rendes menstruációd van, mert így nem elég nedves a hüvelyed, és csak kiszárítja és kidörzsöli a tampon, és könnyebben kapsz el fertőzést.
2011. aug. 3. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
rakd föl így is,kicsit krémezd be a végét és jobb lesz,úgyis kifog jönni ne aggódj
2011. aug. 3. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan miért kéne bekrémezni? És milyen krémet nyomjon rá? :-O
2011. aug. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!