Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beszorult a tamponom. Hogy...

Beszorult a tamponom. Hogy vegyem ki?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Először próbáld kinyomni, mint ahogy szülésnél szokták mondani. Ha nem sikerül, irány a nőgyógyász.
2009. ápr. 8. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem amennyire csak tudod nyisd szét a lábad, guggolj le,koncentrálj a hüvelyedre és nyomj....én így tenném a helyedben!
2009. ápr. 8. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Ha megtelik,magától is lentebb csúszik,és ki tudod nyomni,venni.
2009. ápr. 8. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Ha még a menses elején vagy, és jelentős a vérzés, várd meg míg jól (esetleg túl) szívja magát, aztán lejebb jön és ki tudod nyomni.

Ha már a menses vége felé tartasz, és nem várható, hogy a tampon átázik, akkor irány a nődoki. (Ha nincs nőgyógyászod, akkor a rendelőben - SZTK-ban - az ügyeletes is megteszi.

Minden jót!

2009. ápr. 8. 14:29
 5/5 anonim válasza:
33%
Játssz kicsit magaddal, hátha könnyebben kicsúszik, nem tudom, pasiból vagyok, szerintem ez látszik a válaszomon is :D Hátha ;)
2010. márc. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!