Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vagyok rosszul?

Miért vagyok rosszul?

Figyelt kérdés
Már másfél hete émelygek,szédülök nagyon erősen,vérnyomásom alacsony,emiatt néha ájulásszerűséget érzek.Folyamatosan hányok,hányingerem van.Orvosnál már voltam,mindenem negatív,véreredmény,vizelet jó.Nem talált semmit.Szerintetek?Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. aug. 1. 15:55
 1/7 anonim válasza:

Szerintem csak elkaptál valamilyen vírust.

Diéta sok vitamin az hidd el segít.

2011. aug. 1. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha az orvos azt mondta, hogy minden oké, akkor az alacsony vérnyomásra is azt mondta, hogy oké? Mert az okozhat szédülést akár az ájulás szintjéig is!

Vagy a vérnyomásod nem mérte?

Terhességi teszt?

2011. aug. 1. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
A vérnyomás úgy alacsony,h eleve nekem magas volt.150-160 körül..és most a normális értéknél kisebb kicsivel.teszt negatív.
2011. aug. 1. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Vissza kellene menni a dokihoz, mert valami oka csak van!

Küldjön el egyéb vizsgálatokra is, ne elégedj meg ennyivel, amit eddig a doki megtett. Másrészt, ha nem szólsz neki, hogy még mindig nem vagy jól, akkor honnét tudjon róla? Menj vissza hozzá.

2011. aug. 1. 16:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok elkeseredve.:(Már 3x voltam nála,és félek:(
2011. aug. 1. 16:28
 6/7 tetris ***** válasza:
Terhesség?
2011. aug. 1. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt írod, kb. másfél hete...

Kb. akkor lett vége a közel 40 foknak, és jött be a "kora tavaszi" időjárás, vagy közel 20 fokkal alacsonyabb hőmérséklet.

Nem lehet, hogy front-érzékeny vagy?

2011. aug. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!