Rosszúl helyezkednek a belső szerveim? Infó lent.
Nos, az van, hogy bal oldalt az alhasamon 3-4 napja isszonyatosan fáj... De már annyira, hogy bőgni tudnék egésznap. És azon gondolkoztam, hogy csak a petefészkem van ott, ha csak nem nekem másik oldalra nőtt a vakbelem... Már ezen gondolkozk. Egyébként ez egy éles szúró érzés egy csíkba de inkább egy pontban, széklet ürítés közben, hírtelen mozdulatokkor, és ami a lehangolóbbb, hogy már a szexuális életemre is kihat. :(
Néha tényleg annyira fáj, hogy már az egész hasam is fáj... Refluxos vagyok, és akkor szoktam érezni mikor már a hasam is fáj, hogy jön vissza a sav. Talán van összefüggés közöttük?
15/L.
Húú... ezt így nem tudom, de nekem, mielőtt megjön, van, hogy érzem, hogy fáj a petefészkem, de nem olyan vészes, inkább csak érzem, mint hogy komolyan fájna. Igazából csak abból gondolom, hogy a petefészkem, mert egyik hónapban az egyik oldalon, a másikban a másikon, de mind1.
Ez mikor kezdődött? Lehet el kéne menned dokihoz, de nem is tudom, milyen dokihoz kéne menned. talán a háziorvost ajánlanám, aki majd továbbküld. De ha tényleg régóta és nagyon fáj, akkor mindenképp keress fel egy szakembert.
Egyébként a menzeszeddel nem lehet összefüggésben? Ha már egyszer a petefészked van ott...
szia!
A vakbél gyuszi is kisugárzódik a bal oldalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!