Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet leküzdeni a...

Hogyan lehet leküzdeni a menstruáció előtti dührohamokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 06:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jó hát most nem azon kéne vitatkozni szerintem, hogy létezik-e PMS vagy nem, akinek volt az tudja hogy van, akinek meg nem, annak még lehet ;) ittmost nem arrol van szo hogy az ember dühöngő őrültté változik és ordibál hisztizik csapkod mint egy idegbeteg, egyszerüen csak hamar felmegy a pumpa hülyeségeken.

amugy most olvastam wikipedian, hogy fokozza a tüneteket koffein, magasabb cukorfogyasztás, alacsony magnézium és E vitamin szint, irja még a kalciumot is hogy segithet.

2011. aug. 1. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Herbari termek, Hangulatjavito vagy Nyugtatoteakeverek. Ezt keszen lehet kapni, s ezt kezd el fogyasztani, mar a ciklus elott 1 hettel.

Levendula-menta-kakukkfu-kamilla. Ebbol keszits furdot, ennek is van nyugtato hatasa, ezt is a ciklus elott!

2011. aug. 1. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont most volt nem rég egy nőgyógyász a tv-ben,ugyan erről volt szó.

Ő ajánlotta a:Magnézium

Kálcium

B6

C-vitamin-t.

2011. aug. 1. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki nem érti ezeket a felfokozott érzelmeket, azok még sose élték át. Egykor közéjük tartoztam én is. Nem értettem, miért kell mindent erre fogni, meg minek a hiszti. 12 éves korom óta menstruálok és 15 éves koromig kutya bajom se volt. Aztán valamiért - magam sem tudom miért - én is megéreztem, milyen az mikor előtörnek az érzelmek minden figyelmeztetés nélkül. Amúgy a legjobb módszer itt is az, ami máskor is jó, ha elszámolsz 10-ig mielőtt megszólalsz :)

Selena 23

2011. aug. 1. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!