Hogyan lehet leküzdeni a menstruáció előtti dührohamokat?
na erre énis kivancsi vagyok, mert néha olyan durva nálam, egy legapróbb semmiségre fel tudnék robbanni, máskor meg sírok a szomorúságtól :D nálam nagyon durván nyomják a hormonok, az egész ciklusom alatt érzem, hogy épp melyik részén járok és bizony a dührohamok se maradnak ki :S előzőnek: örülj hogy ilyen szerencsés vagy és nem érzed át ezt igy, ne is tudd meg milyen.
25/N
Kedves első válaszoló!
Nem olyan bonyolult ez sem: ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor kímélj meg magadtól. Nem kértem a véleményedet. Neked is van egy stílusod, csak neked nem múlik el néhány nap alatt. Sz*r már neked.
Várok normális válaszokat.
én meg teljesen egyet értek az elsővel, mindent a menstruációra fogtok. Dühroham? Ne már..ez nem a menstruáció miatt van, keress fel egy orvost. Normális ember ezeket a dolgait kontrollálni tudja.
Látom neked, az érdemben való hozzászólás azt jelenti, hogy bólogatnak neked, ha nem tetszik ez van, de ez szerintem akkor sem normális.
23N
és amúgy semmi bántót nem írt az első válaszoló, nem tudom minek kell ilyen alpári stílusban lereagálni:)
"nem kértem a véleményed" akkor mi a fenének írták gyk-ra?:D
Ez szerintem bántó volt. Lehet nektek ez az alap, nekem nem.
Ha értelmezted volna: én kérdést tettem fel. Nem véleményekre, hanem válaszokra vagyok kíváncsi. Nem fórumra írtam, hanem olyan helyre ahol válaszolnak az ember kérdésére.
Magne B6 Femina
Használ?
Szerintem full igaza van az elsőnek.
A fejedben dől el minden. Tudod mi okozza az aktuális rossz közérzetedet/hangulatodat, tudnod kell eszerint lereagálnod a dolgokat. Figyeld meg az érzéseidet olyankor és gondolj bele, hogy a normális napokon hogyan és mit csinálnál ugyanabban a szituban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!