Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet leküzdeni a...

Hogyan lehet leküzdeni a menstruáció előtti dührohamokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 06:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk visszafogod magad, nem olyan bonyolult. Nem kell mindent a menstruációra fogni, értelmes ember nem változik idiótává attól hogy kicsit szórakoznak a hormonjai. 20N
2011. aug. 1. 06:46
 2/14 anonim ***** válasza:

na erre énis kivancsi vagyok, mert néha olyan durva nálam, egy legapróbb semmiségre fel tudnék robbanni, máskor meg sírok a szomorúságtól :D nálam nagyon durván nyomják a hormonok, az egész ciklusom alatt érzem, hogy épp melyik részén járok és bizony a dührohamok se maradnak ki :S előzőnek: örülj hogy ilyen szerencsés vagy és nem érzed át ezt igy, ne is tudd meg milyen.

25/N

2011. aug. 1. 06:56
 3/14 anonim ***** válasza:
egyebkent én nem mutatom ezeket ki másnak, ha meg is haragszom hirtelen, csak magamban fortyogok :D vagy inkább elmegyek valahova egyedül. nem feltétlenül lesz ettól idióta valaki, de magamban sem kellemes érzés. jolenne ha nemlenne.
2011. aug. 1. 06:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Nem olyan bonyolult ez sem: ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor kímélj meg magadtól. Nem kértem a véleményedet. Neked is van egy stílusod, csak neked nem múlik el néhány nap alatt. Sz*r már neked.

Várok normális válaszokat.

2011. aug. 1. 07:05
 5/14 anonim ***** válasza:
19%

én meg teljesen egyet értek az elsővel, mindent a menstruációra fogtok. Dühroham? Ne már..ez nem a menstruáció miatt van, keress fel egy orvost. Normális ember ezeket a dolgait kontrollálni tudja.

Látom neked, az érdemben való hozzászólás azt jelenti, hogy bólogatnak neked, ha nem tetszik ez van, de ez szerintem akkor sem normális.

23N

2011. aug. 1. 07:13
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

és amúgy semmi bántót nem írt az első válaszoló, nem tudom minek kell ilyen alpári stílusban lereagálni:)

"nem kértem a véleményed" akkor mi a fenének írták gyk-ra?:D

2011. aug. 1. 07:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Ez szerintem bántó volt. Lehet nektek ez az alap, nekem nem.

Ha értelmezted volna: én kérdést tettem fel. Nem véleményekre, hanem válaszokra vagyok kíváncsi. Nem fórumra írtam, hanem olyan helyre ahol válaszolnak az ember kérdésére.

2011. aug. 1. 07:34
 8/14 anonim ***** válasza:
A másodikkal értek egyet. Az első sem írt hülyeséget, csak fölényes, otromba stílusban - lehet, hogy mégis épp a hormonjai játszadoznak vele :=) ? Én is óriási hormoningadozásokat élek meg minden hónapban, de mivel tudom, hogy miért érzem éppen úgy magamat, ahogyan, igyekszem kordában tartani a viselkedésemet. Egyszer majd' felrobbanok egy apróságon is, máskor meg hasonlóan bagatell dolgokon bőgnék, de inkább nyelek egyet és félrehúzódok, amíg összeszedem magam, így a környezetem tul.képpen semmit sem vesz észre. Azért jó lenne, ha mindennap egyforma lehetne - nekem már nincs olyan messze :=)
2011. aug. 1. 08:13
 9/14 A kérdező kommentje:

Magne B6 Femina

Használ?

2011. aug. 1. 08:19
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem full igaza van az elsőnek.

A fejedben dől el minden. Tudod mi okozza az aktuális rossz közérzetedet/hangulatodat, tudnod kell eszerint lereagálnod a dolgokat. Figyeld meg az érzéseidet olyankor és gondolj bele, hogy a normális napokon hogyan és mit csinálnál ugyanabban a szituban.

2011. aug. 1. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!