Férfi, vagy női nőgyógyász? Nektek számít?
szia!
Nekem teljesen mindegy, voltam már mind a kettőnél. Csak jól értsen a szakmájához.
Én először mindenképpen nőhöz szerettem volna menni. Vhogy nekem az megnyugtatóbb és kész. Nagyon jó tapasztalatom volt szerencsére, iszonyat rendes és óvatos dokinőt fogtam ki. De egyéb okok miatt elmentem egy férfihoz, és vele sincs gond:) Ugyanolyan rendes, kedves stb. Szóval nekem az első élmény után (mikor rájöttem, hogy nem olyan vészes a vizsgálat) mindegy volt.
Az is sokat segített, hogy szülészeten voltam gyakorlaton egyik nyáron, és láttam, hogy hogyan dolgoznak az orvosok. Most már gyakorlatilag bárkihez elmennék, ha vmi bajom van...nem a neme a lényeg, hanem az, hogy értse a dolgát.
08-01 07:26
"nem lenne jobb dolga mint olyan nemi szervekkel foglalkozni ami mindenféle folyással van tele és nem éppen kellemes illatú?"
Dehogynem! de itt nem erről van szó, hanem egy egészséges fiatal punciról...és akkor az már azért nem ugyanaz!!!
egy nőgyógyász férfi mondta: "addig jó, amig a nők elhiszik,hogy ők csak egy munkadarabok a vizsgálószékben!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!