Kicsik a melleim. Ezt örököltem?
Anyukámnak ennyi idősen 70B-s melltartója volt,Nővéremnek elég nagy..75-80B... de nekem miért nem nő?:S /még nem jött meg..:S:S:S(nagyon félek)/
15/L
15 L az mit jelent?15 éves vagy?
akkor még ráér nőni...
Pontosan, 20-22 éves korodig is nőhet akár, de ez a max., ill. majd terhesség alatt, de ez most nem játszik :)
Ne aggódj, még nincs miért. Anyumnak hatalmas mellei vannak, mégsem azokat örököltem :) 75/B és meg vagyok vele elégedve így is, a nagyok is egy idő után hátránnyá válnak csak sztem.
Nyugi...szerintem egy nő nem a nagy melleitől nőies!ÉS még csak 15 éves vagy! Bőven van még ideje, hogy nőjjön!Egyszer nagyon ráhajtottam egy srácra, de ő elhajtott. Azt mondta, idézem: "Kinek kell egy ilyen nagy csöcsű csaj?" (elnézést a kifejezésért...) Először nagyon rosszul eset, de most már látom megérte, hisz' megoszthattam veled ezt a (nem éppen kellemes) élményemet. Hidd el; sok pasinak nem jön be a nagy mell! És a nagymellű csajokról egyébként is a legtöbb fiúnak az a véleménye, hogy "csak egy éjszakára jók".
Tapasztalat.
Tehát fel a fejjel, hiszen nagy valószínűséggel még fog nőni, ha meg nem, így leszel szexi! :)
köszi a válaszokat:):)
csak az a baj h erre felé a fiúknak nem jön be a kis mell:(
amugy az ugye most még nem baj ha 15 évesen nem jött meg?:S:S:S:S
Nem gond, bár kicsit kitolódott neked, ez tény!
Biológiából ugy tanultuk, gondolom te is, hogy a nagy átlagnak 13-14 éves korban, illetve még elfogadott 12-16 éves korig, szal van időd!
165 cm,és 47 kg vagyok:S elég vékonyka...és ha nem jön meg 1 éven belül,és ha elmegyek nőgyógyászhoz akkor mit csinál velem?:S
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!