Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kicsik a melleim. Ezt örököltem?

Kicsik a melleim. Ezt örököltem?

Figyelt kérdés

Anyukámnak ennyi idősen 70B-s melltartója volt,Nővéremnek elég nagy..75-80B... de nekem miért nem nő?:S /még nem jött meg..:S:S:S(nagyon félek)/

15/L

2009. ápr. 7. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

15 L az mit jelent?15 éves vagy?

akkor még ráér nőni...

2009. ápr. 7. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, 20-22 éves korodig is nőhet akár, de ez a max., ill. majd terhesség alatt, de ez most nem játszik :)

Ne aggódj, még nincs miért. Anyumnak hatalmas mellei vannak, mégsem azokat örököltem :) 75/B és meg vagyok vele elégedve így is, a nagyok is egy idő után hátránnyá válnak csak sztem.

2009. ápr. 7. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi...szerintem egy nő nem a nagy melleitől nőies!ÉS még csak 15 éves vagy! Bőven van még ideje, hogy nőjjön!Egyszer nagyon ráhajtottam egy srácra, de ő elhajtott. Azt mondta, idézem: "Kinek kell egy ilyen nagy csöcsű csaj?" (elnézést a kifejezésért...) Először nagyon rosszul eset, de most már látom megérte, hisz' megoszthattam veled ezt a (nem éppen kellemes) élményemet. Hidd el; sok pasinak nem jön be a nagy mell! És a nagymellű csajokról egyébként is a legtöbb fiúnak az a véleménye, hogy "csak egy éjszakára jók".

Tapasztalat.

Tehát fel a fejjel, hiszen nagy valószínűséggel még fog nőni, ha meg nem, így leszel szexi! :)

2009. ápr. 7. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:):)

csak az a baj h erre felé a fiúknak nem jön be a kis mell:(

amugy az ugye most még nem baj ha 15 évesen nem jött meg?:S:S:S:S

2009. ápr. 7. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond, bár kicsit kitolódott neked, ez tény!

Biológiából ugy tanultuk, gondolom te is, hogy a nagy átlagnak 13-14 éves korban, illetve még elfogadott 12-16 éves korig, szal van időd!

2009. ápr. 7. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 és fél évesen jött meg és azért izgultam, hogy ez nem korai? És nem, mert minden nő másképp müködik...az gyik barátnőm 17 éves és még mindig nem jött meg neki. Elment nőgyógyászhoz és biztosította afelől, hogy ez teljesen normális, megvizsgálta őt és kiderült, hogy kicsattan az egészségtő!:) Egyébként nem lehet, hogy túl vékony vagy? Ez magyarázat lenne mindkét "problémádra"...(amik egyébként szerintem nem azok, nyugi..:)
2009. ápr. 7. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:

165 cm,és 47 kg vagyok:S elég vékonyka...és ha nem jön meg 1 éven belül,és ha elmegyek nőgyógyászhoz akkor mit csinál velem?:S

köszi a válaszokat:)

2009. ápr. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!